Nästa renovering!

Äntligen är de dags för nästa renovering de vill säga vardagsrummet. Ska få tapetserat om och nymålat tak. Ska bli så skönt. Passade perfekt nu när jag är lång ledig. Har snart varit ledig i 2 veckor. Va tiden går fort när man är ledig.

Ska inte göra mkt de dagar som är kvar på min ledighet. På torsdag fyller mitt hjärta 25 år samt att vi varit tillsammans i 6 år då.

ska även lägga ut bilder på vardagsrummet innan och efteråt. Hoppas de blir lika fint som jag föreställt mig de. =)

Nu ska jag göra iordning mig för natten. Så jag är pigg å orkar röja bort allt imorn.

Kram

Nästan klar med renoveringen!

Ja, nu är vi nästan klara med renoveringen, de som saknas är att grannen ska komma och silikona runt kanterna på kaklet och sen ska vi bara beställa fläkten, så är de klart i köket sen. De blev faktiskt stor skillnad på att bara ändra de vi ändrat. Lägger upp bildern när allt är klart så ska ni få se.

Igår sprang jag vårruset. De gick bra, var lite snabbare detta året än förra men nästa år ska jag vara mkt snabbare :).
Sen var de dgas för fikan efter. Men de var jättekallt så de blev en kort fika. Sen bar de av till jobbet. De gör jag aldrig om igen att jobba efter jag sprungit ett lopp. Blev riktigt seg på efternatten och idag ska vi inte tala om hur seg jag var. Hade jag fått välja så hade jag legat i sängen hela dagen. Men så lat kanjag inte vara. Så de blev bara att flytta sig från sängen till soffan där jag suttit hela dagen. Vart å handlat och städat lite idag iallafall.

Nu väntar sängen så jag är piggare imorn.

Sov gott!!

Renoveringen påbörjad

Ja idag började vi renoveringen i köket. Den bestod av att riva ner kaklet. Tog inte så lång tid men gud va de blev skitet. Sen bad vi vår granne som ska kakla för oss att komma förbi och kolla. Vi behövde bara slippa ner de sista och endast spakla på ett litet ställe så de var skönt så vi inte behövde spakla allt. För han kommer på fredag och kaklar allt. Då ska bänkskivan, diskhon och fläkten vara på plats. Imorn ska jag ta tag i fläkten. Får se hur de går. Hoppas inte att de är allt för svårt bara. Tänkte lägga ut före och efter bilder sen när köket är klart.

Annars har jag bara tagit de lugnt idag. Fick åka förbi jobbet imorse för att prata ang schemat, då de var lite strul. Men lösde de genom att ta 2 semester dagar. Men nu när jag tänker efter så kanske jag inte vill de riktigt heller. Får kolla upp detta imorn.

I eftermiddags så kräktes ena katten så klart i vår tyg soffa. Så typsikt, men  fick bort de direkt så de blev inget märke i soffan iallafall. Nu la hon sig såklart i mitt knä precis framför datan, så de blev svårt att skriva.

Sov gott!!

Kopplas ur respiratorn var lite jobbigare än vad de var tänkt

Fredag 8/5 -87.

Idag var de en stor och jobbig dag på samma gång. Skulle kopplas bort från respiratorn. Kl 10.00. kopplade de bort respiratorn så jag fick andas själv, men inte fören vid kl 11.30 tog de bort tuben. Jag ahde mycket slem att suga. Fick också sitta uppe i mamma och pappas famn 3 ggr under dagen. Gud va skönt de var att känna mänsklig värme igen efter att bara legat i sängen. Allt efter som dagen gick blev jag mer tung andad och orolig. Personalen vara nere på avd 27 och lånade en vagn för att se om det kunde lugna mig, men de hjälpte inte. Mamma och pappa åkte hem vid kl 23.00 hade fortfarande inte somnat eller kommit till ro. Vid kl 01.00 satte de tillbaka respiratorn och jag fick även lite lugnande och somnade sendan en stund iallafall.

Lördag 9/5 -87

Låg fortfarande kvar i respiratorn när mamma och pappa kom till mig. Men vid kl 12.30 lät de mig andas själv igen, fast med tuben kvar. Var väldigt orolig och pappa ville testa att lägga mig i vagnen idag med för att se om de kunde lugna mig. Vilket de gjorde idag. Skönt att få ligga i vagnen lite. Men på kvällen ville läkaren att jag kopplades tillbaka till respiratorn för att jag skulle få vila. Har fått feber igen. Vad är de nu som spökar då??

Söndag 10/5-87

Blir liggandes i respiratorn hela dagen idag. Febern vill inte ge med sig. Läkarna kom förbi och drog sårdränen som var hysat nysatta, ifall de var dem som bidrog till febern. Idag kom farmor och farfar på besök, då var jag lite piggare.

Måndag 11/5-87

Fortfarande hög feber. Men nu hade de fått svar på vilken bakterie som orsakade febern. Blev insatt på nytt antibiotika. Morfar och Mormor kom på besök idag.  Fick lite leksaker av dem =). Även idag blev de en hel dag i respiratorn

Tisdag 12/5-87

Idag hade febern gått ner lite till 38.5 grader. Idag gjordes ett nytt försök att ta bort respiratorn. Vid kl 11.30 lades jag ur respiratorn och kl 19.00 togs allt bort, vilket verkade fungera bra. Idag kom min morbro och hans tjej på besök fick även lite saker av dem. =) Var väldigt pigg och allert idag.

Onsdag 13/5 - torsdag 14/5 -87

Idag är jag nästan helt feberfri, samt att jag har andats helt själv hela natten och dagen själv, jippie äntligen slipper jag tuben i halsen.
På torsdagen flyttades jag äntligen ner till avd 25. Var orolig isamband med flytten. Men blev snabbt lugn igen. Läkarna kom förbi och lyssnade på lungorna och kände på min mage. Allt var bra =).




Fortsättning...

ligger nu i sängen och läste gamla inlägg och imorn ska jag fortsätta på de som jag öppnade bloggen för. Alltså min transplantation, ska bara hitta alla anteckningar igen =). Fick en fin kommentar av min gudmor idag. Tack så mkt.

Nu ska jag sova så jag kan fortsätta skriva imorn ;)

Natti natti

Blåa tår efter en karatespark...smart gjort !!

Igår kväll skulle Hjärtat lära mig karatesparkar. De gick väl okej till en början. Men sen skulle jag ta i ordentligt och då råkade tv-bänken stå lite väl nära. Så jag drämde foten i tv-bänken. Så lilltån och ringtån är nu lite blåa och fina.
J*vla va ont de gjorde. Men jag bar mig ut å testade att springa idag. Vilket gick bättre än jag trodde. Kändes mest i början och lite i nedförbackarna.

De var en trevlig tjejkväll vi hade i lördags. Massa tjöt och fick även testa på den nya träningsformen på sportlife, som heter zumba och är afrikanskdans. De var riktigt roligt, så jag ska nog gå på ett sådant pass snart. De var tydligen redan fullt denna veckan så jag får se till att passa in nästa vecka.

Igår var vi och kollade på när hjärtats kusin körde SM i motorcross uppe i Uddevalla. Min lillasyster följde med och tog lite kort. Eftersom hon vill satsa på att ta snygga foton med sin systemkamera. Hon fick några bra kort. Men vi stod inte så jättenära som man skulle ha velat. De gick bra för henne hon ligger just nu som 6:a i SM.

Idag har jag joggat som sagt och sen solat lite hos mamma innan solen försvann in bakom molnen.
Bara tagit de lugnt idag och slappat. Sitter just nu i soffan med en av katterna precis brevid mig.

Ska ni bara ligga i soffan och kolla på tv, ska nog göra en god fruktsmoothie sen.

///Nenne

Tjejkväll.....

Igår var jag hos jenny och jani å myste med barnen som de var ett tagsen jag träffade sist. Dem är bara för söta.
Åt massa god ost och kex och drack två drinkar för en gång skull. De tillhör inte vanligheten.

Idag har jag inte gjort mycket. Tänkte börja röja lite i köket eftersom vi ska göra om där. Men Lenny tog med sig nycklarna till förrådet ut när han skulle spela golf. Så de blev inget av de idag. Får göra lite imorn.

Nu ska jag göra i ordning mig så jag kan åka till Sandra på tjejkväll. Lenny hade dubbelbokat sig, för vi hade pratat om att åka till jenny å jani idag med. Men han skulle först ut å  spela golf med sin farbro å sen ut med en kompis. Så då fick jag med hitta på något å då passade de bra att åka på tjejkväll som Sandra redan hade nämnt för mig innan men jag hade glömt av de. Men de blev ju bra tillslut.

Nu är bara problemet som alltid att jag inte vet vad jag ska ha för kläder på mig. usch.. va tråkigt de är. Skulle vilja ha köpt nya kläder men har inte gjort de än.

Ha en bra dag/kväll och första maj alla!!!

Kramar//Nenne

RSS 2.0