Huset försenat 3 dagar =(

När L ringde mig i morse och berättade att besiktningen på huset var flyttad till den 10 Nov i stället för den 7:e kändes inte alls roligt. Hade  ju ställt in mig psykiskt på att det var om en vecka idag. De är inte för att huset inte är klart utan för att besiktningsmannen inte kunde på måndgen. Så typsikt =(.

Sen var vi hos Lungläkaren med A förra veckan. Fick en bra läkare som lyssnad på mig och svarade på alla hundra frågor jag hade. Han tyckte att gränsen för saturationen var hög för A:s lungor. Så han ändrade den och tyckte de räckte att hon låg på 93-97%. Vilket också gjorde att vi kunde sänka syrgasen lite grann.
Hon behöver ingen när hon är vaken. Utan behöver när hon sover.
Just nu ligger mitt lilla hjärta och sover så gott på golvet utan syrgas och ligger jättebra. Men hon ligger på mage. Då brukar hon syresätta sig bättre. Men de får hon bara göra när vi är vakna. Vi har ju pox-mätaren så vi ser ju exkat vad hon syresätter sig. Vilket är väldigt bra, när hon somnar på magen.

I tisdags var vi ju på en undersökning på njurarna med tanke på att hon haft urinvägsinfektion. Dem hittade inget fel på den undersökningen. Så de lilla dem såg på en undersökning skulle inte spela någon roll. Så njurarna var ua. Vilket känns väldigt skönt.

Idag var vi på BVC och vägde henne. Hon väger 5290g idag. Ska tillbaka på fredag igen då är de dags för mätning och vägning. För på Lördag har hon varit ute hos oss i 5 månader redan. Men korrigerat endast 2 månader. Vilket man glömmer av ibland. så utvecklingsmässigt ligger hon som om hon skulle ha kommit när hon skulle.

Nää nu ska vi äta lite skräpmat idag. de blir Kebabrulle för min del =) Gott det med ibland.

//Mamma till 2 underbara barn


Förhoppningsvis endast 2 veckor & 6 dagar kvar på huset =)

Nu har de gått ett tag sen jag skrev något igen. Får aldrig något bra flyt i att skriva.
Just nu sitter jag hemma hos mamma och pappa. Sover här några dagar då L:s mamma blev väldigt förkyld i söndags och för att inte smitta Alva så flyttade vi till mamma och pappa.
Alva har kvar sin syrgas fortfarande men har nu varit mer stabil igen. Har åkt in några gånger sedan förra inlägget. Men varje gång så har de inte varit något som tur är. Så nästa torsdag ska vi äntligen få komma till lungmottagningen och träffa en lungläkare. Så man äntligen kan få ställa frågor och få svar av någon som är specialist på just lungorna.
Vi ska även göra en till undersökning på njurarna då en annan undersökning visade något litet på höger njure. Kom inte ihåg va de var dem såg. Får fråga de när vi träffar en läkare ang njurarna.
Igår fick hon även sina vanliga vaccinationer. Var så skönt att äntligen få gjort de. Nu väntar vi bara på att få sprutan för RS-viruset nu innan de bryter ut. Hoppas att vi får de nästa torsdag.
Nu till husbygget som är en väldigt stor sak också =). Vi har fått besiktningsdatum som blir den 7 Nov. Så de är mindre än 3 veckor kvar =) Hoppas de inte är några stora fel bara. Om allt är bra den 7 Nov så går flyttlasset igen. Ska bli så härligt och roligt att äntligen få ett eget hus. Vi har dock en del att göra. För de är bara gipsväggat så vi måste spackla och måla/tapetsera själva. Men de gör vi gärna =)
Nu kom L hem och vill ha Te och smörgås. Bäst att passa på att äta de nu medans Alva sover. Hon har tydligen varit vaken hela förmiddagen idag. Jag var i väg en stund då =)
//Mamma till världens sötaste barn

RSS 2.0