Lillsemester

Nu har jag varit lite lat igen med att skriva i bloggen. Haft ganska mycket de senaste.
Förra onsdagen firade jag och hjärtat 5 år tillsammmans samt att hjärtat fyllde 24 år samma dag. Hade endast hem lite folk på eftermiddagen/kvällen. Bjöda på pastasallad och blåbär och rabarberpaj som efterrätt.

Sen på natten mellan fredag och lördag åkte vi på en liten semester till Hamburg i tyskland vi tog bilen dit. Vi åka via öresundsbron och genom hela danmark med bil. Vi visste att första bron kostade 400 kr för att åka över. Men när vi kom till bron som skull ta oss över till jylland så blev vi lite förvånade att de även här kostade pengar att åka över. 215 danska kronor. Så bilresan blev lite dyrare än vi tänkt oss från början.

De var inte svårt att hitta till Hamburg, men väl inne i Hamburg tog de 1½ timme att hitta hotellet vi skulle bo på. Vi hade glömt kartan hemma i Sverige. Så vi fick ringa hotellet och be dem hjälpa oss hur vi skulle köra för att komma rätt.

Det var ett helt okej hotell. När vi skulle gå ner till centrum efter att vi checkat in, så kom vi på en gata där de var sexaffärer hela vägen ner. Men väl nere i centrum var de jättefint och mysigt. Tur med vädret hade vi också de var 24 grader när vi kom ner. Så vi satte oss och solade lite, samt gick och tittade runt.
På kvällen blev de middag på hotellet, som avslutades med ett varmt bad. Vilket var väldigt avslappnande då jag inte har detta hemma.

Söndagen åka vi nog våran dyraste frukost hittills. Då vi båda har allergi så kunde vi inte äta så mycket av frukosten. Jag åt fruktsallad och en kopp kaffe, hjärtat åt 2 vita rostbröd med skinka och en kopp kaffe. När vi skulle checka ut och betala garaget som inte ingick i rumkostnade frågade han som tod i receptionen om vi ätit frukost. Ja svarade vi. Då blir de 45 euro. Garaget kostade 9 Euro, så de resterande var vår stora frukost. Vilket blev en väldig chock för oss, vilket vi inte heller räknat med då vi trodde att de ingick i priset när vi bokade hotellet.

Iväg kom vi tillslut lite chockade, sen skulle vi hitta affären som vi skulle handla i. Tog ca 1 timme att hitta den affären också. Men vi fick tillslut allt vi skulle ha. Sen bar de av hemåt igen.
De var en mysig lite tripp.

I mändags skulle jag ha föreläsning för undersköteskor från hela sverige. Fick vet när jag var färdig att de var 96 st som satt och lyssnade på mig. Plus 4 st andra föreläsare så de var en del personer. Tur att jag fick reda på de i slutet iallafall.

Nu sitter jag framför tv:n efter en laxsallad. Skulle egentligen behövt springa idag men kom iväg sent från jkobbet och var sedan tvungen att handla så klockan blev så mycket samt att jag var så hungrig. Så de får vänta tills imorn då blir de verkligen löpning. Ska strax ta fram jordgubbar och lite sojamjölk att mysa med. Hjärtat är på jobbet och kommer hem i natt vid kl 04.00. Då jag sover som bäst hoppas jag =).

Nää...nu ska jag nog allt ta och hämta jordgubbarna =)

Lång dag!!

Idag blev de en läng dag på jobbet. Var på jobbet vid halv 7 i morse. Men kom inte hem fören vid halv 8 nu i kväll. Detta då jag valde att vara med på en operation på eftermiddagen.  Det var en jätteintressant operation, men va trött i fötterna och benen jag är nu. Även väldigt trött för övrigt också.

Denna veckan har jag inte gjort något annat än att jobbat. Har endast tränat en gång denna veckan hittills. Hoppas ajg kan träna nu i helgen som jag är ledig.

Var på husknuten igår igen för att få lite mer exakta siffror på husen. Vilket vi fick, så nu har vi endast två hus vi kan tänka oss att bygga. De är så svårt att veta, allt än. Längtar bara till jag har mitt hus. Är ingen lägenhetsmänniska känner jag.

Nää, nu ska jag göra mig iordning för natten så jag orkar komma upp imorgon bitti.
De blev ett kort och tråkigt inlägg denna gången....

Lång helgen avslutad, samt kollat leverfläckar =)

Nu har jag avslutat min lång helg. Jobbat sedan fredag fram tills nu i kväll. Men i morgon så är jag ledig vilket ska bli härligt. Kunna få sova ut lite.
Så jag har inte gjort så mycket i helgen. I fredag efter jobbet åkte vi hem till pappa och mamma för att fira min lillasyster som fyllde 17 år. Där åt vi lite tacos och sen var de bara lite små mys i soffan hos dem.
Lördag jobbade jag tidigt och efter jobbet var de bara hem och duscha för att sedan åka på L kusins konfirmation. Var där i några timmar innan jag skulle köra L till våran kompis i stan för att de skulle gå ut och se på när L:s gamla band skulle ha en spelning i majorna. Själv åkte jag hem när de åkte in till stan för jag skulle upp och jobba.

I söndags var de mycket att göra på jobbet, så jag fick knappt i mig någon mat under dagen. Efter de blev de hem för att laga middag och sen åkte vi och kollade på när min lillasyster spelade fotbollsmatch på Yttern. De vann tillslut med 7-2. Men i första halvlek sov nog hela fotbollslaget ;) Efter matchen så gick jag hem från Yttern med mamma och lillasyrrans pojkväns mamma. De skulle gå ända till skellebräck, men jag gick endast med hem till mig. De va skönt att få en lite promenad efter en sådan dag på jobbet.

Idag var jag hos hudläkaren och kollade mina leverfläckar. Ville passa på idag när man fick beställa tid utan remiss eftersom de är internationella Melanoma Monday idag. Hörde de på nyheterna för att tagsen och bestämde mig då för att beställa tid, mest för att de skulle kolla på min sambo som har mycket leverfläckar. Fick även med mig min pappa, mamma och min lillebror. Men ingen av oss hade något som såg misstänkt eller konstigt ut. Vilket var skönt att höra. Så nu vet man att de leverfläckar man har är bra.

Ligger nu i sängen och ska strax sova. Men en av kattterna tycker nog inte samma sak, för hon är sjövild just nu.


Tråkigt väder!

Ja, snart ska jag ut i de tråkiga vädret, ska åka och fixa till håret nu när de snart är sommar. Även håret behöver ju lite vårstädning inför sommaren.

Har precis ätit en underbar frukost som bestod av fiberhavregrynsgröt med krossade linfrön, banan och kanel, samt en smörgås med leverpastej och saltgurka på, samt jucie. Det var gott så här dagen efter loppet igår för att återhämta mig idag.

Nu ska jag gå och göra de sista innan jag åker och fixar till mig =)

Vårruset av klarat, känns skönt!!

Ja, nu har man kommit hem från vårruset. Var där med mina gamla klasskompisar som jag läste med under ssk-utbildningen.  De va kul att träffa de igen då jag inte träffat dem på väldigt länge då man jobbar för de mesta.
De gick faktiskt riktigt bra, var snabbare än förra gången jag sprang och de var för två årsen. Sprang tillsammmans med en arbetskompis, vilket var väldigt trevligt.

Sen fick jag reda på igår att min arbetskamrat äntligen fått sin lilla bebis å de blev en liten kille. Han var jättesöt, fick ett mms på mobilen när han bara var några timmar gammal. Längtar så till att få träffa den lilla killen. De valde dock de killnamnet som jag och L var mest överrens om inom killnamn. Men vi hinner säkert ändra oss tills de är våran tur.
Är så glad för deras skull. Tänker massor på er!!

Imorn ska jag åka och klippa mig de ska bli så skönt. Behöver verkligen detta, då de är slitet å livlöst samt att färgen har fått en tråkig och matt färg. Men de ska bli ändring på detta imorn. Tror dock inte att jag ska klippa mig så mycket, vill ha långt hår nu.

Nää nu ska jag hoppa i säng och känna hur trött jag är efter vårruset.
Ska fixa lite saker för hemmet imorn med, kolla på färger till badrummet och vardagsrummet.
Natti natti...

Husdrömmar =)

Idag åkte vi till husknuten och kollade på olika husmodeller. Det fanns några stycken som vi tyckte var fina. Men fastnade mest för två st. Tog hem en del broschyrer att tittat i. Så nu har vi suttit och drömt oss bort. Sen visade vi tomten för våra vänner som var med oss på husknuten. De har också funderingar på att bygga hus.
Känns ändå konstigt att jag kanske ska bo på andra sidan älven. Men får man en tomt till ett bra pris och få välja hur mkt man vill ha så är de svårt att inte ta de då de är så vi vill bo, på landet och allt.

Så nu ligger man i sin lägenhet och längtar tills man har ett eget hus, även om de inte är nybyggt bara att få ha ett hus. Har kommit på att jag inte är någon lägenhetsmänniska. Så de blir nog hus om något/några år ;) *hoppas*

Nää nu ska jag lägga mig och sova så att mina katter blir lugna och kanske också somnar, längtar så till jag får släppa ut dem i naturen....

Ska upp tidigt imorgon även att jag ska jobba kväll, ska iväg och träna och lite sånt innan jobbet.
Blev ett kort inlägg idag, blir bättre nästa gång =)

Ännu en underbar solig dag=)

Så nu är jag ledig i två och en halv dag =), börjar inte fören på måndag kl 14. Så  då säger jag två och en halv dag.
Igår efter jobbet åkte jag hem till mamma och pappa, satte mig i solen och gottade mig. Sen blev de grillat till middag, samt en del godis. Har bestämt mig nu att jag bara ska äta godis på helgerna, blir lätt att de blir en del på vardagarna också inte så bra.

Har börjat mer och mer att tänka på tanken att bygga ett hus än att köpa ett. Så vi ska vekligen kolla upp alla priser och sånt så vi vet vad de ungefär kommer att hamna på. Har redan hittat ett hus som jag tycker om, men skall nog imorgon åka till husknuten i högsbo och kolla på en del husmodeller samt priser om de har de. Ska bli roligt =)

Idag ska vi åka och kolla på när L:s morbor kör folkrace i Älvängen, sen ska vi hem till våra underbara vänner och deras änglar till barn och grilla och spela en del spel. L.s bästa vän ska också komma dit och ha med sin flickvänn som vi inte träffat än. Så de ska bli riktigt roligt ikväll. Hoppas bara att solen håller sig framme hela dagen.

Nu ska jag göra mig iordning för att gå ut och gå i en timme. Har en runda som tar ca 1 timme att gå, ska bli härligt. hade egentligen tänkt att springa idag, men var inte alls motivierad till detta när jag väl kom upp i morse, så de får bli en lånbg och rask promenard istället.

Ha en bra solig dag =)

RSS 2.0