Fredagskväll

Är de någon där ute som vill hjälpa mig att snygga till min blogg? Är verkligen dålig på sådant och skulle bli mycket tacksam om någon skulle vilja hjälpa mig med det.

Nu sitter jag i soffan och försöker att inte se på tv så mycket då hjärtat ser på slagsmål UFC heter de. Massa slag och sparkar. Inte alls trevligt. Kan inte förstå hur de kan vara kul att se på när två personer står och slår på varandra tills den ena lägger av eller blir nedslagen. Undra egentligen vilka skador de får när de står ut med så mycket slag och sparkar. Men de är verkligen en riktig killsport. USCH....

Ska nog lägga mig när jag skrivit färdigt de här inlägget så jag slipper höra  och se slagen i bakgrunden.

Var inne i stan idag och fika med min arbetskamrat och hennes lille son. Var så roligt att träffa dem igen. Blir tyvärr inte så ofta då man jobbar så mycket och hon bor i stan.
Men de var riktigt mysigt iallafall.

Skulle ha sprungit idag men orkade verkligen inte när jag väl kom hem från stan. ÅKte hem till mamma och pappa och skulle sätta mig i solen men då försvann den ju så klart.

Imorn ska vi först hem till  och få träffa hans dotter för första gången på riktigt har bara träffat henne en gång tidigare och de var på hennes dop, direkt efter kyrkan. Så de ska bli riktigt kul att se henne imorn. Sen skall vi hem till en annan kompis till hjärtat som skall åka tillbaka hem till Norge på söndag där han bor nu.

Nää nu ska jag gå och tvätta mig och hoppa i sängen.

/NENNE

Helt genomblöt idag

Fick idag med mig min lillasyster ut i spåret och tog en slinga. Vi blev inte lite blöta när hela himlen öppnade och tömde ut väldigt mycket regn på oss. Vi hade kommit ca 2 km då, men vi gav inte upp pga detta utan fortsatte att springa. Kan bara meddela att iv var ganska blöta när vi var klara trotts att de slutade regna efter en stund.
Så de blev att hoppa in i duschen direkt när jag kom hem. Fick ställa skorna utanför dörren då de var båda blöta och sandiga.

Ska strax åka hem till mamma och pappa igen då hjärtat åker till jobbet. Ska se om jag får med mig dem på en promenad idag istället, då de inte blev någon igår. För de var väldigt trött igår när de hem. Vilket jag förstår för jag var likadan när vi kom från Thailand.

Ska göra mig lite i ordning nu.

Kram så länge


Familjen hemma igen =)

Så nu har man hämtat familjen som kommit hem från Thailand. Så nu har jag bara mitt egna hem att tänka på igen ;P Men de har gått bra att ta hand om alla 4 djuren i år igen. De var lagom bruna när jag hämtade dom på Landvetter ;P

Så jag fick mina Bh:ar som jag bad om samt en klänning jätte fin =) Lite godis med så klart.
Dem hade haft de bra iallafall. Så nu längtar man ännu mer till att själv få åka bort till Thailand, men de blir nog inte fören i feburari. Då de är som tråkigast här hemma och man bara vill bort.

Sån u har vi ätit middag, samt att jag hunnit springa en kort runda. Sitter just nu i lillasysters rum och skriver. Ska gå ner nu och se om jag kan få med mig mamma och pappa ut på en promenad innan de somnar i soffan ;P

Ha de så bra så länge.

KRAM

Slappa, städa och filmkväll idag.

Sitter nu hemma i soffan efter en härlig dusch och god frukost som bestod av fiberhavregrynsgröt med banan och kanel samt sojamjölk och en kopp kaffe på detta. Mumma va gott.


Idag ska jag inte göra så mycket trotts att jag har semster. Ska städa mamma och pappas hus så de är fint när de kommer hem imorgon. Ska hämta de på landvetter imorn vid kl 11. Får se va de har hittat till mig:P

I lördags var vi på 25 års fest hos Lennys kompis. Det var riktigt roligt, de var längesen jag hade de så trevligt och roligt. Vilka underbara människor de var som var där. Sen var jag bara tvungen att gå och visa tomten för R:s flickvän. Så vi var på fest hos han som vi ska köpa tomten av hans son var de som fyllde 25. Killarna började festa redan kl halv 7 på morgonen i lördags då de åkte hem och kidnappade S som fyllde år och klädde ut han till Spindelmannen. Sen fick han en massa uppdrag som han skulle utföra i både Kungälv och Göteborg, sen avslutade de på Liseberg. Innan de åkte tillbaka till Alafors. Sen blev de en ordentlig fest.

Igår städade jag hela längenheten och öppnade upp vårat tredje rum som varit stängt ett tag nu, då vi haft en massa skit där inne, då vi håller på att måla och sätta upp lister, men nu blev jag trött på att bara ha två rum och ett förråd så nu blev de en trea igen =). Även om inte listerna är helt klara och uppe än.

Sitter nu och väntar på hjärtat som är och tränar. Själv sprang jag en runda igår, får se om jag ger mig ut idag också eftersom jag vet att de inte kommer att bli något imorgon.

Nää nu ska jag inte trötta ut er mer med mitt tjöt.
LOVE

Mys i soffan!

Sitter nu åter igen i soffan hos mamma och pappa. Dock ensam då hjärtat ska sova i våran lägenhet för att han skall upp tidigt imorn och bli hämtad

Var i väg och storhandlade förrut men de blev inte så mycket, kom på när jag väl var i affären att vi hade en hel del trots att de såg tomt ut i kylen. Men lite blev de iallafall.

Sitter just nu och funderar på vad jag skall ha på mig imorgon på 25 årsfesten. Tycker de är så svårt och veta vad man skall ha på sig. Får bli att testa hela garderoben imorgon innan, som vanligt vill säga ;P. 
Kanske blir så att jag åker förbi någon affär för att se om jag hittar något nytt imorn.

Dessa bilder är de som jag håller på att måla ramar till som vi ska ha i vårat sovrum.Tryck på dem så blir dem större. Älskar den stora bilden så.. Längtar så mycket tillbaka till detta paradis. Som resterande av min familje är nere vid nu. Men de kommer hem på onsdag.


11 dagars ledighet!

Ja, jag fick ledig idag. Så nu är jag ledig i hela 11 dagar. Vilket ska bli riktigt gött faktiskt. Synd att de regnar ute bara.
Sitter nu hos mamma och pappa och väntar på att hjärtat ska träna klart. För att sen åka hem till oss innan hjärtat ska åka iväg och jobba.

Hoppas att regnet av tar lite sen för jag skall ju ut och springa i eftermiddag. De är ite jobbigt att börja springa när de regnar.
Ska nog åka förbi lite affärer idag efter jag varit och storhandlat idag. Känner för att titta lite i affärer var ett tagsen nu faktiskt. Sa se om jag hittar svarta papper till mina tavlor jag skall göra med kort som vi tog i thailand. När vi var där i oktober förra året. Usch va tiden går fort. Har målat tavelramar svarta eller håller på med de. Har dock bara målat en än så länge. Ska måla de resterande idag. så jag får upp dem på väggen snart.

Ska även åka förbi målaffären idag och kolla om de har min tapet jag hitta som jag vill ha i vårat vardagsrum som vi ska måla om. Ska höra med en bekan till mamma och pappa som är målare om han skulle vilja hjälpa oss med rummet då de är en heldel att spackla och slipa för att få de snyggt. Känner inte att jag kan de så bra.

Nää nu ska jag göra mig iordning så jag är klar när hjärtat kommer tillbaka från träningen.

Skriver mer i eftermiddag.
 


Endast två dagar kvar!!

Ja, nu ska jag bara jobba 2 dagar till och sen är jag ledig i 10 dagar från jobbet. Ska bli riktigt gott. Sen jobbar jag bara 3 veckor för att sedan vara ledig i 3 veckor. Ska ringa chefen imorn och kolla om man kan få ledigt på fredag, vi är så mkt personal då. Så jag hoppas på de.

Nu är de bara en vecka kvar till min familj kommer hem från thailand. Ska bli lite gott faktiskt, de är lite jobbigt att ha 3 katter och en kanin på två olika håll. Men som tur är så har jag haft lite mer hjälp av lenny iår. De går men man känner otillräcklig när man vet att de andra är ensama när vi är i ena huset. Men har ju kunnat tvätta ordentligt iallafall. Så skönt att kunna hänga tvätten ute =)

La en skiss på mitt nattschema i veckan. De blev helt okej, fick hjälp av en arbetskamrat som jobbar natt så jag tänkte någorlunda rätt.

Tittar nu på riksförlossningar på tv4 fakta. Får passa på när hjärtat inte är hemma, för han tycker inte att de är så intressant som jag hihi, konstigt =) Samtidigt som jag äter popcorn efter ännu en löprunda idag. så nu har jag sprungit 2 dagar i rad så imorn blir de vila. Men på fredag drar de av ut i spåret igen hihi.

Nu ska jag kolla klart på mitt program...


Tempurmadrass mmm så gott man sover i den

Halv sitter i mammas goa tempurmadrass. Får passa på att sova i den när de inte är hemma =). Måste sova här för deras katts skull också, så att hon inte känner sig ensam. Samt att sängen är helt underbar. ska köpa en sådan här madrass sen när vi byggt vårat hus. Sover som en prinsessa i den här sängen.

Fick härom dagen frågan från min chéf om jag skulle kunna tänka mig jobba natt  höst. Detta tackade jag ja till. Ska bli skönt att jobba lite natt. Fick dock endast förlängt till sista januari 2010. Men i dagens läge får man bara tacka och ta emot, då de skär ner över allt. Men förstår inte hur hon ska lösa de om hon inte förlänger oss vikarier. Men men, de tar vi senare. Skall inte ora mig för framtiden. Läser nu en bok som heter Sluta oroa dig. Börja leva. En jättebra bok som alla borde läsa. Man tror inte att man lägger ner s mycket tid på detta men när man läser boken inser man "jag" hur mycket man går och tänker och oroar sig över som man inte kan göra något åt nu ändå. Ska nu börja leva dag efter dag eftersom du inte vet vad morgondagen har att vänta så är de ingen anledning att oroa sig redan idag för nästa dag. Som sagt alla borde läsa denna bok. Får en verkligen att tänka om på ett positivt sätt.

Synd att man jobbat som mest nu när de varit så fint väder. Såg att de hade börjat komma moln på himlen nu när jag gick och la mig. Hoppas de är borta tills imorn bitti iallafall så jag kan sitta i solen innan jag åker till jobbet.
Var ute idag och tog en kort löprunda, då min träningskompis fyllde år idag och ville inte springa med mig, men så fick de bli idag. Blir löpning varje dag nu fram till söndag. Imorn ska jag springa samma runda sm idag, fredag blir de den låga med min kompis och på lördag blir de en kort runda med en annan kompis som skall komma igång med att springa så jag har lovat henne att springa med henne på lördag när de kommer till oss. Vi skall vara hos mamma och pappa och grilla, får passa på då man "äger" ett hus i några dagar och att de är sommar. Så de blir massa god mat innan löpningen, eftersom de har småbarn som ska sova innan vi kan ge oss av frb grabbarna som får vara barnvakter =).
Längtar så till lördag.

Ska bara jobba en vecka till sen har jag 10 dagars semester vilket ska bli väldigt gott. Sen jobbar jag endast 3 veckor endast 14 dagar sammanlagt innan jag gå på 3 veckors semester tillsammans med hjärtat. Som just nu ligger brevid mig och sover. Han skall upp kl 03.00 inatt för att åka till jobbet.

Nää nu ska jag med försöka sova...

Natti natti på er.

RSS 2.0