Kantarellplockning

Idag efter att förmiddagens tävlingar på friidrotts VM var slut åkte vi och hämtade L:s mamma för att åka ut och plocka svamp. Vi hittade faktiskt en bra skog där de fanns en hel del svampar (kantareller).  Hjärtat blev sugen på kantarellmacka i kväll.

Nu ligger jag i soffan och väntar på de omtalade loppet på 100m för män i friidrotten.
Har jag glömt att säga de så har jag semester nu. Hur gött som helst.

Nää nu ska jag kolla på tv.

//Nenne

Sjukhusvistelse idag

Nu har jag kommit ifrån de här med att blogga igen. Har tänkt att göra de länge men så kommer kvällen och de har bara lite blivit av.
Men nu ska jag allt göra ett ryk och skärpa mig.

Ligger i min nya soffa nu som jag äntligen fick mig till tjötad av min kära sambo. Samt att våra andra nya möbler i vardagsrummet har kommit. Vi har fått ny Tv-bänk samt nytt tv-bord. Blev riktigt bra. Denna soffan blev de fast i lite mörkare tyg. Jättego att sitta i somnat några gånger sedan vi fick den.

Har semester nu vilket är väldigt skönt även om vädret inte är de bästa men men, gott att bara kunna göra lite vad man känner för.
Men idag hade jag inget val. Skulle göra en leverbiopsi, vilket var en traumatiskt upplevelse sist. Så jag var ganska orolig samt nervös inför detta ingrepp. Men denna gången fick jag som tur var jättebra personal som gjorde detta, så de var mycket lättare än sist och gjorde inte alls så ont som de gjorde förra gången. De enda som kändes var när de tyckte ner "sköt" nålen så att den skulle få tag på en liten bit lever. Sen fick jag ligga kvar ca 2 timmar då jag hade väldigt lågt blodtryck efteråt. Men nu sitter jag hemma i min divan och tar de lugnt.
Skickade iväg hjärtat för att hyra någon film och köpa lite choklad till mig. Så idag blir de bara mys i soffan.
Hoppas att de är bättre väder imorn, för om de är de så skall vi ut till L:s morfars båt som ligger ute på Tjörn. Så jag hoppas på sol imorn.
 
De är ju nu sol så den kan vara kvar till imorn tycker jag och sen kan de stanna ett tag nu, för jag är rätt trött på grått och regn.

Ska gå och plocka undan middagen nu innan de är dax för filmtajm.
Ha de så bra //Nenne

RSS 2.0