Äntligen bygglov på papper =)

Idag kom äntligen bygglovet på papper som vi väntat på. Fick reda på förra veckan att de var godkänt. Men nu har vi de på papper. Så nu har de nya året börjat bra. Så nu ska vi bara göra de sista i lägenheten så vi kan lägg ut den den så vi kan flytta och spara pengar och få börja med bygget. Så nu tror jag att de kommer gå fort dessa månader. Så vi hoppas att vi har ett färdigt hus i September.

Var och bestämde vilka vitvaror och glov,lister och lite sånt till huset så nu är de köket som ska bli beställt med luckor och sånt också..Men måste åka och kolla hur de ser ut i verkligheten och inte bara på nätet. Men de får bli nästa vecka eller nått som jag gör de. Har ju en sambo som är lite bestämd också på hur de ska se ut, men vi kommer väl tillslut hitta en bra kombination så båda blir nöjda. Trotts att de är jag som kommer vara mest i köket ;P

Ska börja ta lite bilder på tomten så man kan se hur de sakta går framåt. Hoppas vi snart kan börja med markarbeterna. Sen är de en del möten som ska hållas innan vi får börjar med att  bygga själva huset. Så nu är de massa att se fram emot.


//Mamma till världens finaste ängel <3

Nytt år....ny start...

Då vra de ett nytt år. Har varit de är ett tag, men har inte riktigt hunnit skriva så mycket det sisat tyvärr. Hoppas att detta året blir mycket mycket bättre än 2010. Även fast 2010 började toppen med att få bli gravid, men tyvärr slutade i en ända stor mardröm. Har börjat jobba 75% nu och de känns i kroppen. Men tycker att de fungerar helt okej än så länge iallafall.

I onsdags var de 4 månader sen vi fick en liten ängel. När som helst skulle du ha kommit på riktigt. Men de beräknade datumet var den 2 feb. Så hade vi ändå räknat med att du skulle komma i januari, då transpplanterad oftast får ca 1 månad innan. Vilket blev lite mer påtagligt när min kompis fick en lite dotter för en vecka sen. Tyckte de va jätteroligt för dem att allt hade gått bra och alla mådde så bra. Men just då kändes de extra jobbigt och tankarna att vi också kanske kunde haft våran lille kille nu och få vara hemma och mysa ihop.

Men jag har bestämt mig för att 2011 ska bli vårat topp år med nytt hus och en ny graviditet kanske till och med en liten bebis innan året är slut. En ny start alltså i livet. Med allt....

Nu ska jag hoppa in i duschen för att sen åka till pappa och kolla på handboll och äta lite middag. Trotts att de är vi som köper med oss maten ;)


//Mamma till världens finaste ängel

RSS 2.0