Nybakat mmmm

Kommer ju aldrig igång ordentligt med bloggadet ju.. Skäms ju.. Ska snart fortsätta att skriva ang min barndom. Ska ha föreläsning om de den 10 mars för en massa operations personal på Sahlgrenska sjukhuset. Så jag måste sätta mig med de snart, å då kan jag ju skriva fortsättningen här med.

Har varit sjuk nu i två dagar, inte alls roligt. Kom hem i söndags med feber från jobbet. Har varit förkyld så de har inte varit så farligt. Men de är tråkigt att man måste ta ledig från jobbet och förlora pengar. Men jag har inte varit borta sen jag började där förra juni, men de känns endå att ringa och sjukanmäla mig.

ÅÅ nu luktar de nybakat i hela lägenheten har bakat ett jättegott mörkt bröd. Som går jättesnabbt att baka. Man behöver bara blanda ihop alla ingredienser och sen in i ugnen i en timme. Brödet behöver inte ens jäsa. Hur underbart och lätt som helst.

Så nu ska jag snart ta en varm nybakad smörgås, men först ska jag ta en dusch.





Presenter avklarade

Då har jag precis ätit klart min middag. Vilket blev lax och sallad, men gott var de illafall..
Ligger nu i soffan och vilar lite ska jobba natt i dag igen då de saknades på jobbet.

Har tagit kort på mitt underbara smycket som jag hittade i Thailand som är handgjort och i äkta silver.


Här är de..LOVE IT!!!
Finns möjlighet att få hem fler.

nää nu ska jag lägga mig ordentligt i soffan för att vila.


Då var de måndag igen...

Att de alltid ska vara så svårt att gå upp till jobbet på måndagar, men de var hyfsat lugnt på jobbet idag för att vara måndag. De brukar vara så mycket att göra annars på måndagar så jag brukar lägga mig kvällar på måndagar, för då brukar de ha lugnat ner sig lite iallafall.

Åkte dirket till gymmet och tränade. Körde ben idag, så imorn kommer jag väl inte kunna sitta eller gå.
Sen blev de hemmagjorda köttbullar, potatis och brunsås till middag innan hjärtat skulle åka iväg till jobbet, och vara borta ända till tidig morgon på onsdag.

Själv har man bytt så jag ska jobba natt imorn så vi båda kommer sova en stund in på onsdagen.

Imorn ska jag träffa en kompis som jag inte träffat på över en månda. De har varit i Thailand och sen har vi inte hunnit träffats efter de. Ska bli kul att ses imorn och tjöta lite och gå i affärer. Måste hitta något till min mamma som fyller år på onsdag. Inga som helst ideer på paket.

Har precis beställt ett kort som en tavla. kortet är från Thailand, längtar tillbaka så mycket. Min lillebror är där nere nu, inte alls avundsjuk på han. Ska nog skicka ett sms till han å se om han kan köpa lite saker till mig..

Nää nu ska jag faktiskt sova även om jag inte ska upp med tuppen imorn. Min bebis (katten) ligger så gott i sängen
brevid mig.
    

  
Denna bild är de som jag beställt som tavla. SAKNAR DE SÅ!!

 Jag och hjärtat på stranden.

Storstädning samt jobba natt =)

Ja då sitter man på jobbet och jobbar en extra natt.
Har de ganska lugnt just nu..Känns som natten kommer att bli väldigt lång idag.

Idag har vi städat hemma ordentligt. Hur gött som helst då de blir rent och snyggt. Sen åkte jag iväg till en kompis och tog en promenad ute i de friska. de var jättegott. Tur att hon ringde och tjötade på mig, annars hade jag nog inte kommit iväg.
Jag har slarvat lite med att skriva nu de sista då jag inte haft tid att sätta mig vid datan. Men ska komma igång nu ordentligt och fortsätta skriva om min barndom som egentligen tanken med bloggen är.

Nää nu ska jag gå och ta min lite att dricka...





RSS 2.0