Ingen förbättring!

Här blir de tydligen ingen förbättring för mig på att skriva här.
Ja, vad har hänt den sista tiden då??

Jag har tagit grisvaccinationen. Kunde ta den så nu skall man inte få den. Men de tar ju som sagt tre veckor innan man har helt skydd. Sen skall jag ta en till spruta så eftersom jag är i riskgrupp. Fcik som tur va ingen allt för jobbiga symtom. Men har nu de sista dagarna fått en jobbig hosta som inte vill ge sig. Är nog bara lite förkyldningshosta hoppas jag på ;P

Sen på halloween så var vi på maskerad och då var jag utklädd till 80-tals tjej. Hittade på H&M ett par jättefula lila/rosa tajts, som jag inte fattar att någon skulle vilja ha på sig nu. Men de måste jju någon ha eftersom de fanns i affären. Men de blev faktiskt bra med detta. De var trevligt och roligt på festen.

Nu har jag snart jobbat natt i 2 månader, vilket fortfarande går bra. Så jag tror jag skall fortsätta ett tag till. Men de är ju om jag får stanna kvar och om chefen tycker att jag behövs på nätterna. Vi skulle ha ett litet schemamöte igår. Men de gick inte så bra som vi hade tänkt. Men men, vi skulle mötas om 2 veckor igen å kolla igenom.
Har önskat att vara ledig idag å hoppas att detta går. Men de vet jag inte fören i eftermiddag. Men jag jobbar bara en enkel natt i såfall och går på sen på måndag igen.

Nu skall jag gå och väcka mitt hjärta som jobbat natten och kom hem vid 6 tiden tror jag. När han kommit upp skall vi kolla på film.

RSS 2.0