8 Månader, nytt hus och syskon påväg =)

Ja igår torsdag 12/8 var de 8 månader sen du tittade ut. Tänk va tiden gått fort ändå. Trotts att vi tyckte att tiden stannade då vi för 8 månader sen fick våra liv helt upp och ner vänt, från att ha varit lyckliga dagen innan till att livet vändes upp och ner på en dag.
Va förbi minneslunden förra veckan de satt massa fina blommer på minneslunden och de var så lugnt och stillsamt en fin vårdag. Vi gick fram till trädet som din pappa har valt som ditt träd Malte. Det har sått ett ljus där hela vintern, men nu vågar vi inte sätta något ljus där inne bland allt gräs.

Här inne ligger du någonstans


Nu väntar vi ju ditt syskon också som skall titta ut i Aug =). Har velat berätta de så länge men rädslan att något ska hända har gjort så vi inte riktigt vågat säga något till alla. Men nu är vi inne i v 26 så nu blir de bara lättare för varje vecka och dag som går. Jag vet att du är skyddsängel till h*n jag bär på i magen. Har varit många oroliga och jobbiga veckor för oss.

Här kommer en liten bild på magen som börjar bli stor nu =)


v 25 (24+6)

Sen har dem kommit en bit på tomten. Nu är allt klart för att plattan kan gjutas. Vilket vi hoppas blir nästa vecka. Ytterväggarna kommer ju om 3 veckor och då ska ju så mkt som möjligt vara klart runt om och speciellt plattan =). Så vi får åka upp nästa vecka med och se om de varit där och gjutit. Längtar så till huset är klart och den lill* i magen kommit också.


Utsikten från köket =)




Så här såg de ut idag 13/5-11


Ska skriva lite mer ang graviditeten och resan som varit från plusset fram tills där vi är idag.

//Mamma till världens finaste ängel <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0