Äntligen klara i vardagsrummet =)

Nu är äntligen vardagsrummet, köket å hallen helt klart. Blev klart förra veckan. Känns så bra och vi blev riktigt nöjda med tapeterna. Så nu har vi bara resterande rum kvar ;) Nästa gång blir det vårt sovrum och A:s rum. Får se när målaren har tid att hjälpa oss att spakla dem rummen. I vårat sovrum är det bara taket en gång till. Sen blir det till att måla.

Lilla A blir bara större å större. Nu har hon varit tätt i näsan i över en vecka. Det visade sig att hon började få en tand nere i käken på mitten. Men de senaste dagarna så har även tanden brevid börjat titta upp och senast idag så kände jag även en tand på överkäken, fast inte framtanden utan på sidan av den. Så hon har fått tre tänder på bara en vecka =). Trodde det skulle ta lite mer tid mellan tänderna.
Igår blev hon 6 månader korrigerat, så hon är verkligen stora tjejen nu.
Hon har även kunnat sova de sista dagarna utan syrgas trotts att hon varit tätt i näsan. Så jag vill bara att det ska släppa i näsan, så hoppas vi att hon är syrgasfri helt efter de =).

Imorn ska vi till en arbetskamrat och träffa två till som också fått barn under 2011. Det ska bli roligt och mysigt. Så nu står det bröd i ugnen som jag ska ha med mig. Det blir en liten bruch imorn =)

Nu ska jag snart göra lite vitlöksbröd.. mumma vad gott...

Testa blogga från telefonen.

Ska testa att blogg från mobilen. Hoppas det funkar ;)

Hela veckan har vi haft en målare här för att göra klart vardagsrummet å köket. Så hela helgen har vi fått bo i en röra med papp på golvet å massa färgbrukae. Men snart är det klart och jag tror att de kommer att bli jättebra :)

Sen har L varit förkyld hela veckan och fick sjukskriva sig i helgen. Så denna gången gick det inte att hålla den borta från A. Så nu har hon haft sin första förkylning på 8 månader. Än så länge så är hon bara snuvig och ögonen rinner. Sen har det även tittat upp en liten tand i underkäken :)

Syrgasen går lite upp och ner. Just nu har hon behövt lite på natten igen. Kan vara förkylningen som har spökat, men jag tror även hon samlade på sig lite vätska igen. Dem sänkte hennes vätskedrivande, å nu i helgen har jag givit den gamla dosen och då har hon knappt behövt någon syrgas trotts förkylningen.

Ska strax hoppa i sängen. Ska vara på BVC imorn kl 10 :)

Sen tyckte Lillen om A:s sittdel i vagnen som mamma och pappa kom med idag när dem var här å fikade :)


lite uppdatering bara =)

Idag har vi varit på lungmottagningen med A. Hade inte vår vanliga doktor där. Men lungorna lät bra. Hon ändrade lite på medicinerna för A. Nu har A sovit nästan 2 hela nätter utan syrgas, Men vågar fortfarande inte hoppas att det är borta helt än. Sen har hon äntligen börjat ta napp =) Trodde aldrig de skulle funka. Hon har bara spottat ut den hela tiden. Hur man än försäkte så ville hon inte ha den. Men nu ligger hon till och med den i munnen när hon sover.
Skrev tidiagre att jag skulle ringa och få A:s journal utskriven, men har nte gjort de än. Hoppas jag kommer ihåg det imorn. Så jag kan skriva om hela A:s resa under sitt första år. Som började på sjukhus precis som mitt liv. Men i år ska det bli mycket mindre sjukhus för vår lilla familj har jag bestämt.


Börjar få lite panik över att GBG-varvet närmar sig. Får ju springa på löpbandet på gymmet nu när det är så kallt och snö ute, så jag inte ramlar och bryter benen ;) Men så fort isen och snön är borta så blir det att springa ute igen. Vilket jag saknar. Är så skönt att få frisk luft när man tränar.


Idag är det också ett årsen det var beräknat att Malte skulle ha kommit. Hann inte åka förbi kyrkogården idag. Får göra det i helgen.

Jag hoppas verkligen att vi går vidare i tävlingen på omslagsbilden i vi föräldrar tidningen.
Denna bilden är det som vi tävlar med :



Min ögonsten =)

RSS 2.0