Skäll av min arbetskamrater =)

Ja, precis som de står så har jag fått påpekande av två av min arbetskamrater att jag måste blogga lite bättre. Men tiden den bara springer iväg. Men jag lovar er att jag ska fortsätta skriva om min barndom nu i veckan då de inte är lika mycket att göra.

Nu har man snart gjort sina fem arbetsdagar kvar. Har bara imorn kväll kvar, sen é jag ledig iallafall en dag =)
Som ni förstår så har jag inte gjort så mycket i helgen förutom att jobba. Va på kalas hos min kusin igår å sen kom vår vän hit med sin söta lilla hund en tysk spets. Den var så söt. Men den fick lite styck av våra katter inte riktigt tyckte om att de kom in en annan konstig varelse i lägenheten. Vi har innekatter så de är inte vanna vid hundar och andra djur. Men de gick ganska bra iallafall. Så nu kan den komma hit fler gånger.
Skulle själv kunna tänka mig att ha en sådan hund, men de vill inte min kära sambo. Han vill ha en muskelös ras =)
Men vi ska nog allt komma överrens sen när de blir dags för hundköp.

Nu har jag anmält mig och mina vänner som jag läste sjuksköteprogrammet med till vårruset nu i maj. Känner mig väldigt slapp och måste ta mig ut å springa nu i veckan å sen föröka hålla att springa minst 2 gånger/vecka. De är ju dock inte långt man ska springa men, har ju inte kunnat springa i vinter pga av att jag har astma som blir värre då de blir torrt och kallt ut. Men nu har jag börjat så smått iallafall. Klarar jag att hålla de så ska jag nog allt försöka hålla att skriva här minst 2 gånger i veckan.

Oj de blev ett långt inlägg denna gången, men de blir väl så när man inte skriver så ofta.

Nu ska jag ta en dusch innan jag ska gotta till de i soffan med min älskling=)

Slappis...

Sitter just nu och väntar på att liv ch död på tv skall börja. Ni som inte sett de så handlar de om organtransplantation på Sahlgrenska i Göteborg. Ett jättebra progam om man är intresserad av detta. Ett ämnen som man kan diskutera ett tag. Jag hoppas att alla har tagit ställning till om att donera sina organ eller inte? Ni som inte betsämt er eller registrerat er tycker jag att ni ska göra de nu =)

Känner mig slapp idag då jag skulle vart iväg å tränat, men orkade inte mellan tvättningarna i tvättstugan. Men va iallafall ute och sprang igår en bit. Så helt stilla har jag ju inte varit denna veckan, men känner mig som en riktig slappis. Men får ta och snabb träna imorn innan jag skall åka till en kompis som flyttat till Åmål. Ska bli kul att träffas igen. Vi har inte setts sen jag tog sjuksköteskeexamen förra året.

Tänkt att de snart gått ett år, Gud va tiden går fort alltså.


Nää nu börjar mitt program på Svt1.

Måste skärpa mig med att uppdatera här.

Sov gott...

RSS 2.0