Fredagsmys =)

Ja, då var de fredag igen å dags för fredagsmys. Sitter nu hemma hos min kära familj och skall hjälpa min lillasyster att sminka henne. Hon skall iväg med sitt fotbollslag.

Sen blir de av till svärmor på middag och kolla på Idol samt lite godis hoppas jag på =).

Som jag skrev igår så var jag hos tandläkaren, De gick bra, hade inga hål vilket var bra. Men de gick en del pengar iallafall. Sen bar de av till allergiologen. Gjorde pricktest och fick dubbelt så stort utslag på äggvita som mot test ringen som man alltid skall reagera på. Så jag är alltså fortfarande väldigt allergisk mot ägg. Skall ändå försöka få en tid för provokation. Eftersom jag fick i mig ägg när vi var i Thailand och inget hände där. De tog även blodprov så jag får se hur de ser ut i blodet med ägg. Så om en vecka får jag reda på vad som händer.

Nu skall jag se om jag hittar en kläning som min kompis vill låna då hon skall på dop.

Ha en mysig fredag med massa fredagsmys.

LOVE<3

Halva ledigheten redan slut =(

Usch va tiden går fort då man är ledig. Gick av jobbet i måndags morgon och idag har redan halva tiden gått. Går på igen måndag kväll. Men jag har ju hela helgen ledig med hjärtat innan dess. Han jobbar sitt sista pass inför helgen idag och slutar imorn bitti.

Igår var jag och min lillasyster och tog bilder på Model lab i stan. Så här blev några av bilderna.


De var bara jag som fick se mina bilder för att min lillasyster får vänta till våra föräldrar kunde vara med då hon inte är 18 år än. Så hon skall se på sina bilder på lörsdag. Så de ska bli roligt att få se vilka bilder som hon tar och köper. De är ju tyvärr inet på billigt med bilderna. Men de är väldigt roligt.

Så har jag börjat sticka eller försöka att lära mig å sticka. För de är flera på jobbet som börjat med detta. Så jag tänkte att jag skulle hänga på. Jag ska sticka mig en halsduk. Hoppas den blir klar någon gång.

Imorn skall jag till tandläkaren. Har misstänkt att jag kanske kan ha början till ett hål i en tand i så fall är det de första hålet för mig. Så iförrgår började jag att skölja med flour. Hoppas att de räcker med det.

Sen skall jag även till allergiologen för att göra nytt pricktest samt blodprover för att se om jag fortfarande är lika allergisk mot ägg som jag varit. Detta för att veta hur jag skall göra med influensavaccinet. Är ju i en liten knepig stits för jag skall ha det eftersom jag är transplanterad samt att jag jobbar inom vården, men de jobbiga är att jag som sagt är äggallergisk. Så de går lite om varandra. Men hoppas att jag kan få några svara snart efter imorn. Men de var inte lätt att få en tid dit. För sköterskan jag pratade med verkade inte vilja ge mig en tid utan att läkaren skulle ringa till mig. Vilket han gjorde också kl kvart i 10 på morgonen då jag jobbat natt. Så jag var inte riktigt vaken då tyärr.

Nu skall jag lägga mig så jag orkar upp imorn när jag skall till tandläkaren redan kl 08.20.
Sen blir de en stund på stan med hjärtat för att kolla på mobil till han =)

Sov så gott alla.
LOVE <3


Första nattveckan avklarad

Så då var första veckan med att jobba natt avklarad och går in på den andre idag. Gick mycket bättre än jag trodde att jobba natt. Men som sagt så har jag bara jobbat en vecka. Hoppas de går lika bra i fortsättningen. Denna veckan skall jag jobba f nätter men inte alla i rad som tur é. =)

Sitter nu i soffan och tar de lugnt medan hjärtat är och tränar. Vet inte vad som händer idag då hjärtat åker till jobbet vid 15. Går nog ut å tar mig en promenad och så sen. Så jag får lite frisk luft samt lite sol om den kommer hålla sig framme tills dess.

Bakade kanelbullar igår då vi hade besök av R, H Och lilla M. De blev goa bullar som tur var. Det var riktigt länge sen jag bakade bullar. Får nog bli lite oftare de luktar ju så gott i hela lägenheten flera timmar efter också.

Nää nu ska jag nog hoppa in i duschen så jag vaknar till lite. Är väldigt seg idag. Blir nog att vila på soffan en stund innan jobbet sen.



RSS 2.0