Väntar på Sandra!!

Ja nu sitter man och väntar på Sandra. Hon är lite sen som vanligt. Så nu ska jag gå och ta på mig så jag är klar när hon kommer. Så ska vi till Ikea och röja runt.

Hade en katt som inte ville sova i natt utan höll mig vaken vid flera tillfällen under natten. Skitkatt säger jag bara, och så klart så somnade hon och låg gott när min klocka väl ringde och de var dags att gå upp för mig. Så typiskt..


Nää nu ska jag dra, hoppas vi hittar de vi ska ha på Ikea.


Kram så länge Nenne

Då har de gått 23 år....

ja.. precis som de står så har de gått hela 23 år sedan jag levertransplanterades. Väldigt va tiden går fort. Lite väl fort kanske. Läkarna som sa för 23 år sedan till mina föräldrar att den skulle hålla ca 10 år. Å nu har de gått mer än dubbelt så länge. Å jag mår hur bra som helst =).

Nu ligger jag i sängen och ska sova strax ska upp imorn och åka till Ikea med en kompis som ska handla lite och jag ska nog handla en fläkt till köket och en diskho. Ska äntligen få göra om lite i köket. Vi ska byta hela bänkskivan och fläkten samt kakla om. De ska bli kul å de ska vi göra nästa fredag så jag måste handla imorn så vi hinner såga ut i bänkskivan så att diskhon får plats. Längtar så.

Å sen förhoppningsvis så ska vi få gjort om vårat vardagsrum i veckan som kommer med. Där ska de tapetseras om och måla taket. Så jag har en massa att se fram emot...


Nää nu ska jag sova så jag orkar gå på ikea imorn, men de orkar man alltid ;)

Sov gott //Nenne

omgjord layout =)

Äntligen har jag fått hjälp med att göra om min layout så att den är lite finare och lite mer personlig.
Tack Amanda för all hjälp med detta, då jag inte är duktig alls på sådant.

Gick av idag efter tre nätter å idag var jag extra trött och seg. Men tog mig allt ut och sprang en kort runda i fontin. De var skönt efteråt. Då tänkte jag bara åka snabbt förbi apotekt som öppnat inne på Maxi i kungälv för att hämta ut en medicin. Såg inte ut att vara så mkt folk i kön. Men när jag hade stått där ett tag så märkte jag att de var en väldigt långsam och någon som inte visste va allt fanns inne. Så efter att ha stått i kö i en timme så började de hända lite. Då visade de sig att dem som stod längst fram som de höll på med hade varit där i en och en halv timme. Å det var en gammal dam som hade kommit direkt från akuten. Tyckte mer synd om henne även om jag fick stå å vänta i en timme. Men de var inte organiserat de minsta där inne. De visste inte var något låg eller om varorna kommit.

Så nu blir de lite middag dock lite senare än vad jag hade tänkt mig....

De blir kycklingklubba å lite sallad..

Till Nenne

Hoppas du gillar det. Säg till annars så fixar jag det.

/ Amanda

RSS 2.0