Underbar vecka!!

Förra veckan var helt underbar när det var så varmt och skönt ute. Dock lite jobbigt för A i värmen, men hon gnällde inget för det. Förra söndagen så fyllde ju L år. Så på hand födelsedag höll han och två kompisar till på med att bygga altanen. Sen blev det grillat på kvällen. Då det är våran kompis som gör altanen har det tagit ett tag. Men nu är den nästan klar. Var så att det tyvärr saknades lite trall. Så vi måste hämta mer. Men sen är den helt klar. Den blir 75 kvatratmeter stor. Så nu har A någon stans att sitta när man är ute =). Sen är det skugga intill väggen hela förmidagen.

I tisdags förra veckan fick vi åka in akut med A på kvällen. Då hon började gråta och fick intervallsmärtor. När vi väl kom in till akuten så hade hon haft en lång smärtattack i bilen. Hon grät och vred sig av smärta i 6 min. Sen blev hon helt slut men hade ont och hade även fått feber när vi kom in. Men de enda dem kunde hitta var att hon var lite röd i örat. Men vi fick stanna under natten för observation. Då sköterskan gav A en alvedon pga av febern. Men det lugnade ner sig som tur va och vi fick åka hem på onsdag.

Själv har jag legat på lat sidan va de gäller löpningen. Har endast sprungit en gång sen varvet. Fy på mig. Men nu ska jag ta tag i det då jag, pappa och min lillebror ska springa midnattsloppet 25 Aug.

Idag ska vi på lungtest med A. Vi ska se hur stor lungkapacitet hon har. Sen är hela veckan fullbokad. Imorn kommer två arbetskamrater hit och fikar. Dem fick barn samtidigt som oss. En i juni när A kom och den andra i slutet på Aug då A skulle ha kommit. Sen på torsdag och fredag så är det studenter för mina kusiner, samt att på fredag förmiddag ska vi ha hem en kompis på fika =). Sen på lördag ska vi till lager 157 å på söndag ska vi ha kalas för A som fyller 1 nästa tisdag. Redan ett år sen hon kom...

GBG-varvet avklarat =)

Igår var ju GBG-varvet som dem flesta vet. Vi fick ju finare väder än eliten som sprang. Det var bra väder, tyckte dock att det blåste lite väl mycket ibland. Jag hade sagt till mig själv att jag skulle springa under 2 timmar och 30 minuter eftersom det var första året jag sprang. Hade tänkt att lägga upp loppet med att starta lugnt för att orka runt hela. Tyckte jag startade i ett lugnt tempo. Tog det extra lugnt då alla sagt att älvsborgsbron ska ta så mkt kaft. Tyckte inte att den kändes så mycket i benen utan det som var jobbigt var att det blåste så mycket att det var svårt att andas när man tog lite djupare andetag. Vid ca 8 km såg jag min morbro med fler stå å heja men dem hann inte se mig när jag var i mitten och sprang. Sen såg jag också några vänner som satt på en balkong och slappade medan en själv sprang ;).

Men när jag kom till 10 km så var det en klocka som visade 16.48 någonting. Förstod inte först att den visade vad klockan var. Men efter en stund så slog det mig och då kom det på att jag måste ha sprungit milen på ca 1 timme. Vilket jag hade gjort med sprang milen på 59,33 alltså under timmen. Vilket jag inte gjort innan tidigare. Så det där med att ta det lugnt sprack tydligen lite =).
Men det började kännas senare att man hade sprungit lite fort första milen. Från 15km var benen väldigt tunga. Å sista kilometern kändes längt av alla, kändes som den aldrig tog slut. Det var en massa små backar man skulle uppför, dem var jobbagre än både älvsborgsbron och götaälvbron som kändes mer än älvsborgsbron.
Men tillslut kom jag i mål på 2 timmar och 13 minuter. Vilket jag är väldigt nöjd med då jag inte kunnat träna så som jag hade önskat. Har endast sprunigt kontinuerligt sedan Februari.

Så nästa år ska jag under 2 timmar för då ska jag träna kontinuerligt ända från nu och ett år framåt. Men denna vecka tar jag det lite lugnt iallafall. Ska nog ut å springa på tisdag en kort tur.

Jag hade ju ett vad med Pappa som jag klarade av. Nu har jag fått med mig han att springa midnattsloppet i slutet på Augusti =) Och kanske även GBG-varvet nästa år :)


Idag har vi varit på 1 års kalas. Det var hos ett par som vi låg på Neo med tillsammans. Så deras lilla tjej blev ett år igår. Kan inte fatt att det snart är ett år sen vår lilla tjej kom till hos lite väl hastigt. Har börjat tänka tillbaka på tiden precis innan hon kom och hela neo tiden i huvudet. Får lite jobbiga tankar ibland, tänker på saker man kunde ha gjort annorlunda å så. Men jag vet att det inte är något jag kan ändra på nu. Men samma tankar hade jag efter att vi förlorat Malte också. Tror det är en lite bearbetningsfas.

Den senaste veckan har vi haft besök av 4 älgar utan för huset. Fick en liten chock när jag skulle hämta en grej i bilen en kväll och på tomten brevid stod två älgar å tittade på mig. Sen dess har dessa två älgar och 2 till kommit varje morgon och kväll. Dem är mest på åkern mitt emot vårat hus och äter gräs.





RSS 2.0