Inte någon bättring av mig än..

Nä verkligen ingen bättring av mig än. Lovade ju mig själv att jag skulle komma igång med bloggadet efter sommaren men så har de inte blivit =(. Har inte någon bra förklaring heller.

Igår jobbade jag mitt sista dagpass. Har nu gått över till natten. Så nu får vi se hur de går. Vad kroppen säger om de. Har bara jobbat enstaka nätter innan. Så jag går på tisdagkväll och jobbar till fredagmorgon.

Var igår efter jobbet och kolla på när lillasyster spelade fotbollsmatch mot väster nere på yttern. De gjorde första målet efter bara 3 min och när jag åka där ifrån stod de 13-0 till Ytterby. Då återstod de ca 12 min av matchen. De är viktiga matcher de har kvar nu. De skall helst vinna de 3 matcher som återstår för att ta sig upp till 3:an. Vilket jag verkligen hoppas att de klarar av.

Idag skall jag och hjärtat ta och kolla på en ny mobil till hjärtat som måste köpa nu då hans är sönder samt att abonemanget tar slut på söndag. Skall byta så vi kan skicka gratis sms och ringa gratis till varandra.

Ska nu gå och plocka upp diskmaskinen.

Har börjat nysa en massa så jag hoppas inte att jag har en förkyldning på g. Har inte tid med detta nu. Skulle dock inte förvåna mig då hjärtat var sjuk förra veckan i en ordentlig förkyldning. Men jag skall allt hålla mig frisk.

Ha en bra dag//LOVE

oj oj oj, va dåligt av mig =(

Ja precis de var inte igår som jag skrev här. Har iallafall haft tre veckor semester och har redan jobbat en veckan. SKulle gärna haft mycket längre semester.

Ligger nu i sängen och skall sova då jag jobbade natten till idag och skall upp imorn och jobba dag. Sen skall jag åka och klippa mig direkt efter jobbet.
Så jag skriver mer imorn då jag inte måste sova=).

Sov gott =)

RSS 2.0