lite uppdatering bara =)

Här händer det inte så mkt. Vi håller på att grunda huset för att kunna måla det om några dagar hoppas vi. Hoppas inte på en massa regn bara. Sen har ju OS börjat oxå. Vilket är roligt å L är hur inne som helst i det =)
 
Med lilla A går det bra. Hon växer och det är full rulle här hemma. Nu är hon ju 11 månader gammal korrigerat. Har dock inte börjat gå något än, men har börjat släppa bordet korta stunder iallafall, så det går framåt. Vi ska till neomottagningen nu den 7 aug. Ska bli kul å se vad läkaren säger om henne.
 
Själv tränar man lite lätt inför midnattsloppet som är om mindre än en månad. Nu verkar det bara bli jag å min lillebror som ska springa då pappa "hittade" en skada ;). Fick tydligen inte springa för någon ostepat eller va han nu är förnågot som han hade gått till. Skulle nog med behöva gå till någon sådan då jag oxå har väldigt ont i rumpan å ryggen. Men tar det nog efter loppet ;) Så igår sprang jag iallafall en mil under 1 timme. vilket känns bra. Då kan jag nog komma under 55 min på loppet å förhoppningsvis slå min bror ;)
 
Nu vakande lilltjejen så nu ska jag ta å ge henne lite mat ;)

Underbar dag!

Har haft lite svårt att komma in på bloggen. Hade tänkt blogga från telefonen. Men har inte kommit in tyvärr. Där av så långt mellan blogginläggen. Men nu ska de tydligen funka igen.

Idag åkte jag och A ut för att möta S å andra vänner ute på getskär för att sola å njuta. Men när vi kom dit så blåste de hur mkt som helst samt att solen gick i moln. Så vi vände om och hamnade på våran altan med våra matsäckar å kaffe. Men det blev väldigt mysigt ändå. Satt ute i solen i flera timmar å A som nästan hela tiden. Var skönt med sol en hel dag å imorn ska de ju bli ännu bättre väder =)

I söndags lämnade vi för första gången bort A till hennes farmor för att sova över där. Kändes jättekonstigt att hon inte var hemma under kvällen och natten samt på morgonen när vi vaknade. Men det var skönt att få hämta hem henne dagen efter =) Allt hade gått bra å hon hade sovit bra hela natten. Vi ska nämligen på Bruce på fredag så vi ville se att det funkade att lämna bort henne.

Vi har hämtat hem färgen till huset nu så hoppas på att få målat nu i veckan, när det ska vara fint väder.

Har fortfarande inte kollat på A:s journal så där av ingen uppdatering av hennes resa under första året. Men det ska komma jag lovar. Ska rama in hennes fotavtryck, första bodyn och en dikt som jag ska sätta upp på väggen.
 
Hittade en bild på A från Mars i år. Lite skillnad på henne då å nu =) Mammas hjärta <3

RSS 2.0