Dålig uppdatering som vanligt!!

Ja fortsatt dåligt med uppdatering här! Men nu är det ett nytt år igen! Jul å nyår va bra. Men L åkte på magsjuka natten till den 1 jan. Me. Jag å Alva klarade oss. Men så natten till måndag veckan efter kräktes Alva! Vet dock inte om det var magsjuka då hon lätt blir lite förstoppad. Men hon kräktes bara den gången. Sen var det full fart på henne igen på morgonen. Men hennes farmor åkte på en ordentlig magsjuka å va dålig flera dagar å hon va här dagen innan. Så ja de kanske va den lätta varianten Alva fick :-).

Nu har vi äntligen fått operations tid för att ta bort Alvas polyper i näsan. Så på alla <3 - dag ska hon opereras som det ser ut just nu. Ska nog bli skönt för henne att slippa snarka å sova oroligt som hon gör vissa nätter. Samt slippa andningsuppehållen hon har ibland.

Ska till neo-mottagningen nu i feb på 18 månader koll (korrigerat, hon är ju 21 månader snart) hon fick godkänt av BVC bär vi var där å deras 18 månaders koll (15 månader korrigerat). Så hoppas läkaren säger att hon vuxit i kapp sin förtidiga födelsen utvecklingsmässigt. Måste bara får skryta lite :-) hon kan räkna till 3 nu, stolt mamma.
Sen är hon dock en olycksfågel dock.
Förra helgen snubblade hon så hon ramlade in i en dörrkarm å trycke in sin högra framtand några cm bakåt. Så det blev tandakuten på söndag å sen en gång till vanliga tandläkaren för koll om den va lös. Då vi skulle veta hur vi kunde göra med nappen. Det tog 2 timmar att få en att sova, mot max 30 min i vanliga fall. Men dagen efter alltså i torsdags så slog i munnen i köksbordet så det började blöda. Fick bli en ny tid till tandläkaren. Skämdes att komma två dagar i rad! Så nu får det vara lugnt ett tag :-).

Nu ligger L i soffan å sover. Han gick upp innan 3 i natt för att jobba. Så han är trött :-)

Ska nog sova med snart!
Här kommer lite bilder!


RSS 2.0