Sjukstuga i några dagar

 
 
 
Då har Alva varit sjuk i slutet av veckan som var. Hon fick hög feber, upp till 39.9 grader. Den höll i sig i tre dagar så vi misstänker att det var 3 dagars febern som småbarn brukar få. För när febern väl slutade så fick hon utslag på hela buken å ryggen. Men hon lekte på som vanligt när hon hade feber. Lik sin mamma ;)

Men dem senaste två dagarna har hon varit med gnällig än vanligt så det är nog lite sviter efter sjukdomen. Men annars är det full rulle. Väntar på att hon ska börja gå. Hon är en liten fegis då man så fort släpper handen så sätter hon sig ner. Vill inte riktigt stå helt själv. Men så fort hon kommer på att det inte är farligt att stå själv så lär hon gå. För man håller knappt i handen längre, utan bara mest som stöd.

Idag kom mamma å pappa förbi för pappa skulle hjälpa L att måla huset. Som snart är kvar. Det tar längre tid än vad man tror. Men nu är hela huset grått iallafall. Så nu är det bara det vita runt fönsterna å gavlarna kvar. Men det är inte så bara för det tar tid. Tur att jag har en sån duktig man =) Ska lägga upp lite bilder när det är klart.

På onsdag är det redan två år sen vi förlorade vår älskade son =(. Allt har på något sätt känns lite extra jobbigt den senaste tiden. Vet inte om det kan beror på att dagen närmar sig. September kommer nog alltid att vara en månad då allt känns tufft. Men som många säger så har dem blödande såren läkt med det finns fortfarande en massa ärr/sår kvar å kommer alltid att finnas i våra hjärtan.

Nää nu ska jag gå in till mina två hjärtan som ligger å sover och göra dem sällskap.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0