Det var urinvägsinfektion och förstoppning....

Nu har vi blivit utskrivna från sjukhuset igen. Det var som jag trodde förstoppning och omogna tarmar med tanke på att hon är förtidigt född. Sen hade hon även urinvägsinfektion. Men har inte visat några symtom på detta mer än att hon kräkts mycket. Infektionsproverna har varit helt normala. Men urinodlingen visade på bakterier i urinen.
Så hon fick äta antibiotika i en vecka å sen skulle vi på återbesök och lämna ny urinodling. Blev utskrivna i onsdags, men redan på onsdagskvällen började hon kräkas mycket igen och även på torsdagsmorgon. Men de lugnade  ner sig sen under dagen och varit bra sen dess.
Igår ringde läkaren som vi hade när vi låg inne och sa att urinodlingssvaret hade kommit och de visade fortfarande på att hon hade bakterier i urinen. Så igår började vi på en ny antibiotikakur. Samt att vi ska bli kallade till en ny röntgen på njurarna, för att hon fått urinvägsinfektion så tidigt. Så nu hoppas vi att allt blir bra när vi får bort urinvägsinfektionen å så.
Så nu får det vara slut med saker för vår lilla tjej. Men hon är en stark tjej. Är glad att hon är ett matvark och inte varit allt för påverkad av infektionen. Hon stannade bara av lite grann i vikt nu när hon varit sjuk. Men går nu upp enligt hennes kurva igen. Så vi får vägning 2 gånger i vecka nu ett tag för att se så hon går upp i vikt när hon kräks mer än vanligt.
Nu ligger Alva i morfars knä och sover så gott.. Det behöver hon =)
/Mamma till 2 underbara barn <3

Kommentarer
Postat av: Malin Kjellberg

HEEEEJ!

Så roligt att du hittade mig på fl! O så roligt att läsa om er här på bloggen!!! Förstår att ni har det tufft men tänk att det trots allt gått så bra. Precis som du skriver. En stark liten tjej det där! Maila mig gärna! Bloggar jag oxå men m lösen så jag skriver inte adress här. Än en gång - superkul att du skrev!

Kram Malin m Sander från 34:an

2011-09-28 @ 17:49:51
Postat av: Malin Kjellberg

[email protected]

2011-09-28 @ 17:50:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0